بورسیه ترکیه
بورسیه تحصیلی دولت ترکیه (BURSLARI) و نحوه ثبت نام در آن
ژانویه 27, 2021
اعتبار بین المللی IKBFU
برنامه پزشکی IKBFU اعتبار بین المللی را دریافت می کند
فوریه 3, 2021

چگونه برای درخواست دانشگاه رزومه تحصیلی (CV) بنویسیم؟

CV

مهم نیست که در چه مرحله ای از تحصیل خود هستید، داشتن یک CV آکادمیک حرفه ای ضروری است. درخواست کار، کمک هزینه تحصیلی، بورس تحصیلی و حتی کنفرانس همه شما را ملزم به ارائه CV آکادمیک می کند. این رزومه با رزومه کاری متفاوت است و قالبی منحصر به فرد دارد.

بیشترین تفاوت بین فرم CV دانشگاهی و رزومه کاری در طول است. هنگام نوشتن CV دانشگاهی نیازی به محدود کردن خود به دو صفحه نیست و با پیشرفت شما رزومه طولانی می شود. CV های آکادمیک همچنین شامل امتیازات خیلی تخصصی ای نیستند که وظایف هر موقعیت را گسترش دهد. CV آکادمیک شما شامل لیستی از همه اهداف شماست. این لیست باید به ترتیب زمانی معکوس و با مشخص بودن تاریخ ها باشد. این قالب باعث می شود که فرد با مرور CV بتواند به مرور زمان بهره وری شما را بسنجد.

نکات قابل توجه

مهم ترین نکته ای که هنگام نوشتن CV آکادمیک خود باید به خاطر داشته باشید، متناسب سازی آن با هر موقعیتی است که برای آن درخواست می کنید. شما باید دستاورد هایی را که از اهمیت بیشتری برای شهود / موضع مورد نظر خود دارند، در اولویت قرار دهید. آیا این موقعیت بر آموزش یا تحقیق تأکید دارد؟ همچنین مهم است که شرایط شغل یا دانشگاه را از نزدیک بررسی کنید و به مشخصات آن ها پایبند باشید. به عنوان مثال، برخی از بورس های تحصیلی به جای کل تحقیقات و نشریات شما، فقط منتخب آن ها را می خواهند.

شما همچنین باید بخش های CV خود را مجدداً سازماندهی کنید تا متناسب با شرایط موقعیت یا کمک هزینه مورد نظرتان باشد. از آنجا که از CV یکسان برای هر برنامه استفاده نخواهید کرد، مهم است که یک CV اصلی نیز داشته باشید که در طول کارتان با هر جایزه، انتشار و کنفرانس به روز می کنید. اگرچه ارائه در کنفرانس کوچکتر در دانشگاه شما ممکن است به CV شما برای یک بورس تحصیلی ملی راه پیدا نکند، اما برای نشان دادن مشارکت شما در دانشگاه هنگام اشتغال یا ارتقا سطح مفید است. در آخر اطمینان حاصل کنید که اطلاعات مربوط به CV شما مربوط به سطح تجربه شما است. اگر شما یک استاد ممتاز هستید، نیازی به درج جوایز سفر از تحصیلات تکمیلی نیست، و همچنین فارغ التحصیلان اخیر نیازی به درج موفقیت در دوره کارشناسی خود ندارند.

اطلاعاتی که باید در CV درج شوند

در زیر تمام اطلاعاتی را که باید در CV آکادمیک شما ذکر شود، خواهید یافت. از آنجا که ترتیب بعضی از بخش ها (به ویژه نشریات) می تواند خاص زمینه باشد، در مورد کنوانسیون ها با یک مشاور ارشد معتمد در بخش خود مشورت کنید.

  • اطلاعات کلی: نام و مشخصات هویتی
  • اطلاعات تماس: از جمله آدرس، شماره تلفن و آدرس ایمیل
  • موقعیت فعلی: در حال حاضر کجا مشغول هستید؟ عنوان ، موسسه و اطلاعات دفتر / تماس خود را وارد کنید.
  • تحصیلات: این بخش ضروری است و همیشه نزدیک به بالا یافت می شود. مدارک خود را به ترتیب زمان معکوس از جمله گروه ، موسسه و سال اتمام لیست کنید. تحت دکترا ممکن است عنوان پایان نامه / پایان نامه و کمیته خود را وارد کنید.

اشتغال آکادمیک

بلافاصله پس از تحصیل، قرار های شغلی و سوابق تحصیلی خود را لیست کنید. بدیهی است که اگر شما اخیراً فارغ التحصیل شده اید، ممکن است اشتغال علمی قبلی نداشته باشید، بنابراین می توانید از این بخش صرف نظر کنید. هنگام ذکر سابقه اشتغال خود، فقط مشاغل قرار دادی مانند فوق دکترا، دوره های مربیگری و از این قبیل را درج کنید. دستیار تدریس (TA) و موقعیت های تکمیلی دوره ای را در بخش “آموزش” قرار دهید، نه در اینجا. عنوان سمت، مؤسسه و سال هایی را که در آن سمت مشغول به کار هستید را درج کنید.

نشریات

این قسمت عمده CV شماست. زیرعنوان های این بخش و ترتیب آن ها براساس رشته شما متفاوت خواهد بود. به طور کلی، می توانید این بخش را به کتاب ها، مجلد ویرایش شده، مقالات ژورنال های بررسی شده، فصل های کتاب، بررسی کتاب، نشریات مبتنی بر وب، سایر نشریات (از جمله برخی از نشریات غیر دانشگاهی قابل توجه) تقسیم کنید. کسانی که در زمینه های STEM قرار دارند، می خواهند با مقالات اصلی تحقیقاتی که توسط همکار بررسی می شود، و سپس مقالات مروری، شروع کنند. ممکن است بخواهید نام خود را در لیست نویسنده پررنگ کنید، بنابراین انتشارات اولین نویسنده به راحتی قابل شناسایی است. همچنین می توانید نشریات در دست بررسی را قرار دهید.

جوایز و افتخارات

اگر واقعاً برجسته است، می توانید این بخش را در بالای انتشارات قرار دهید (در غیر این صورت آن را به سمت پایین حرکت دهید). نام جایزه، سازمان / مؤسسه اعطای کننده، مبلغ پولی و سال را وارد کنید.

کمک هزینه تحصیلی

در برخی زمینه ها، این ها با جوایز متفاوت است. اگر در رشته شما چنین است، نام بورس تحصیلی، سازمان تأمین مالی، مبلغ پولی و مدت زمان سال را وارد کنید.

سخنرانی ها

در این بخش، شما باید سخنرانی هایی را که از شما دعوت شده اند در سایر مؤسسات انجام دهید، لیست کنید. عنوان سخنرانی، بخش، موسسه دعوت کننده، مکان (اگر با مکان مؤسسه دعوت کننده متفاوت باشد) و تاریخ سخنرانی را درج کنید.

همایش ها

زیرعنوان های این بخش نیز وابسته به زمینه هستند. فعالیت کنفرانس خود را در پنل های سازمان یافته و مقالات ارائه شده سازماندهی کنید. عنوان مقاله خود را در نقل قول ها وارد کنید و به دنبال آن نام کنفرانس، مؤسسه، شهر و تاریخ را وارد کنید. در قسمت های STEM، می خواهید اطمینان حاصل کنید که بین ارائه تریبون و ارائه پوستر تمایز قائل می شوید. شما همچنین باید لیست نویسندگان کامل را قبل از عنوان ارائه یا پوستر وارد کنید، نام خود را پررنگ کنید. اگر مقاله، پانل یا خلاصه مقاله ای برای کنفرانس آینده پذیرفته شده است، می توانید آن را در این بخش قرار دهید.

تجربه تدریس

بسته به اینکه تجربه تدریس شما گسترده است، این بخش را می توان به چند روش مختلف سازماندهی کرد. می توانید سازماندهی آن را براساس سطح دوره، مؤسسه یا منطقه / رشته انجام دهید. عنوان دوره و سال (های) تدریس شده را وارد کنید. دوره های TAed شما باید در این بخش گنجانده شود. اگر در موسسه خود، TAs طراحی می کنند و تنها مربی دوره های آن ها هستند، باید خود را به عنوان مربی این دوره ها برچسب بزنید.

تجربه تحقیق

اگر دستیار تحقیق بوده اید، اینجا محل ذکر آن است. همچنین می توانید اطلاعات مربوط به کار های میدانی خود را در اینجا وارد کنید.

سرویس

این بخش شامل مواردی مانند عضویت در سازمان های مردمی، کار بازنگری نسخه های مجله و نقش در سازمان های حرفه ای است. همچنین باید شامل خدمات دپارتمان / دانشگاه مانند عضویت در کمیته جستجو و سایر کار های کمیته باشید.

دسته بندی های اختیاری

برخی از دسته ها وجود دارد که اختیاری هستند و ممکن است مختص رشته شما، سطح تجربه و مواردی باشند که برای آن ها درخواست می کنید. این موارد می تواند شامل زبان ها، علایق پژوهشی، پایان نامه های تحت نظارت، مهارت ها، تجربه کاری مرتبط و پوشش رسانه ای انتخاب شده باشد.

نمونه ای از یک CV آکادمیک برای درخواست بورس تحصیلی به زبان انگلیسی:

CV برای بورس تحصیلی

امیدواریم این مقاله به شما در پیدا کردن اطلاعات کاربردی کمک کرده باشد. به یاد داشته باشید برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه اپلای برای دانشگاه های روسیه می توانید از گروه بین المللی الیت کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *