چان وان تو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ایالتی تامسک سیستم های کنترل و رادیو الکترونیک (TUSUR)، برای اولین بار در سال 2012 از ویتنام به روسیه آمد، زمانی که برنامه کارشناسی خود را در دانشگاه ایالتی ورونژ آغاز کرد. با انجام کارشناسی ارشد، او دوباره تصمیم گرفت روسیه را انتخاب کند و TUSUR را انتخاب کرد.
دانشگاه ایالتی تامسک بزرگترین دانشگاه کلاسیک در بخش آسیایی روسیه و یک مرکز برای علم، آموزش و نوآوری است. کارمندان دانشگاه ایالتی تامسک شامل 31 عضو آکادمی علوم روسیه، آکادمی علوم پزشکی روسیه و آکادمی علوم CIS، بیش از 50 برنده جایزه دولتی و 2 برنده جایزه نوبل هستند. بیش از 150000 فارغ التحصیل TSU و خود دانشگاه بر پیشرفت زندگی آموزشی، علمی و فرهنگی منطقه و روسیه به طور کلی تأثیر گذاشته است.
TSU که در سال 1878 تأسیس شد ، اولین دانشگاه روسی در سیبری و خاور دور بود. هم اکنون یکی از بزرگترین دانشگاه های روسیه است و دارای وضعیت دانشگاه تحقیقات ملی است. TSU بیش از 15000 دانشجو دارد و کادر علمی آن شامل بیش از 238 پزشک علوم و 563 کاندیدای علوم از جمله 51 برنده جایزه دولتی روسیه در علم و فناوری است. TSU دارای 20 بخش ، 135 رشته و موضوع و 42 مدرسه تحقیقاتی است. از سال 2021، این دانشگاه در رتبه بندی کلی دانشگاه های QS جهانی و در بین 500 رتبه برتر دانشگاه های جهانی بوده است.
رنکینگ جهانی دانشگاه های روسیه در 2021
امروز، دانشجوی کارشناسی ارشد ویتنام در آزمایشگاه الکترونیک پلاسما کار می کند و در تحقیقات مربوط به منابع الکترون پلاسما مشغول به کار است.
در این مرحله، چان وان تو به همراه همکارانش کار هایی را انجام می دهند که به او اجازه می دهد دکتری خود را آماده کند. پایان نامه مربوط به پردازش پرتو و پلاسما سطوح مختلف. چان وان تو می گوید قصد دارد پاییز آینده از پایان نامه خود دفاع کند و سپس به ویتنام بازگردد. در حال حاضر، او برنامه خاصی برای کار های بعدی ندارد.
“در طول سه سالی که اینجا تحصیل می کنم، استاندارد های بالای آموزشی و کار علمی را در TUSUR دیده ام. گاهی اوقات سخت است، اما همیشه بسیار جالب است. من بسیار خوش شانس بودم که در اینجا با سرپرست علمی خود ملاقات کردم. من همچنین شیوه زندگی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه را دوست دارم. شرایط بسیار خوبی برای زندگی راحت و کار راحت وجود دارد.”
چان وان تو
منبع: studyinrussia.ru