اقامت روسیه
اقامت روسیه

گروه بین المللی الیت دارای مجرب ترین وکلا در امور اقامتی بوده و تاکنون توانسته موفق به اخذ اقامت در کوتاهترین زمان با کمترین هزینه برای متقاضیان شود. مسلما گرفتن اقامت روسیه و شهروندی این کشور پهناور کار آسانی نیست و دارای پیچیدگی های خاص خود بوده لذا، شما در این راه نیاز به وکلای با تجربه ای که راهنمایی های لازم را به شما نمایند، خواهید داشت.

معتقدیم که رسالت یک سازمان امور مهاجرتی در وهله اول صداقت و قرار دادن تمامی اطلاعات در اختیار متقاضیان است. متاسفانه در این میان هستند افرادی که اطلاعات را یا به صورت اشتباه و یا به صورت ناقص در اختیار افراد قرار می دهند و در نتیجه باعث سردرگمی و یا زیان آن ها می شوند. سو استفاده از نا آگاهی افراد برای کسب در آمد بیشتر و سودجویی، متاسفانه در این زمینه بسیار زیاد بوده و چون بسیاری از ما با قوانین و مقررات کشورهای خارجی آشنایی نداریم، ممکن است انتخاب های اشتباهی را انجام دهیم.

ما در این میان قصد داریم تا تمامی اطلاعات مورد نیاز را برای اخد اقامت روسیه بدون کم و کاست در اختیار شما متقاضیان عزیز قرار داده تا حتی بدون کمک ما یا سایر فعالین در این زمینه، اقدام به اخذ اقامت نمایید. مشاورین متخصص ما به صورت کاملا رایگان در دسترس شما عزیزان قرار داشته و کافی است از طریق صفحه مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

انواع ویزا و اقامت روسیه

ما در این بخش جدولی را خدمت شما عزیزان ارائه کرده ایم که در آن انواع ویزای روسیه و نحوه گرفتن اقامت روسیه به طور خلاصه شرح داده شده است. پس از مطالعه جدول زیر، در ادامه به بررسی هر کدام از این موارد پرداخته شده است که با یکدیگر مرور خواهیم نمود.

انواع ویزامراحل اخذ ویزاحداقل زمان اخذ تقریبیحداکثر مدت اقامت مجازامکان تمدید بدون نیاز به خروج
ویزای معمولی زیر ۳ ماهتوریستیدعوتنامه از از طریق آژانس تفریحی روس (بوسیله آژانس ایرانی)۱ روز۱ ماهندارد
شخصیدعوتنامه از فرد روس برای سفر شخصی۳ هفته۳ ماه
تجاریدعوتنامه از شرکت روسی برای سفر تجاری۳ روز۳ ماه
ویزای اقامتی بیش از ۳ ماهتحصیلیدعوتنامه ازدانشگاه روس برای تحصیل در روسیه۱ ماه۱ سالدارد
کاری معمولیاستخدام در شرکت روس با حداقل حقوق ۲۲۰ هزار روبل در سال۳ ماه۱ سال
کاری متخصصاستخدام در شرکت رو با حداقل حقوق ۲ میلیون روبل در سال۱ ماه۳ سال
اقامت موقت روسیه

(۳ ساله RVP)

ازدواج > اقامت موقت۶ ماه۳ سالدارد
سهمیه دولتی > اقامت موقت (بسیار مشکل)۶ ماه۳ سال
اقامت موقت روسیه

(۵ ساله VNZH)

ویزای کار > اقامت ۵ ساله۴ ماه۳ سالدارد
ازدواج > اقامت ۳ ساله > اقامت ۵ ساله۲ سال۵ سال
سهمیه > اقامت ۳ ساله > اقامت ۵ ساله۲ سال۵ سال
سرمایه گداری > اقامت ۳ ساله >اقامت ۵ ساله۶ ماه۳ سال
اقامت دائم و شهروندی روسیهویزای کاری متخصص > اقامت موقت <اقامت دائم > تابعیت۶ سالمادام العمر__
ازدواج > اقامت موقت ۳ ساله > اقامت موقت ۵ ساله > اقامت دائم > تابعیت۴ سال
سرمایه گذاری > اقامت موقت > اقامت دائم > تابعیت۴ سال

اخذ اقامت روسیه و شهروندی از طریق ازدواج

همانطور که در جدول بالا ذکر شد، یکی از شرایط گرفتن اقامت روسیه و شهروندی روسیه، ازدواج با فردی روس تبار است. شما برای اخذ اقامت از طریق ازدواج، ابتدا به دفاتر ثبت احوال و ازدواج روسیه (زاگس загс) مراجعه کرده و از این طریق یک نوبت برای زمانی مشخص بگیرید.

v-kakom-vozraste-sleduet-vstupat-v-brak (1).jpg

برای ثبت ازدواج مدارک زیر نیاز می باشد:

  1. گواهی عدم سو سابقه که باید از پلیس ایران تهیه کنید
  • اگر در ایران هستید به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید. (معمولا بدلیل استعلامات پلیس بین الملل ایران بین یک تا سه هفته بطول می انجامد)
  • اگر در روسیه هستید به سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو مراجعه کنید.
  • گواهی عدم سو پیشینه باید توسط سفارت جمهوری اسلامی به زبان روسی ترجمه شود.
  • گواهی ترجمه شده از سفارت را به وزارت امور خارجه روسیه برده و در آنجا به تایید برسانید. (۴ روز کاری زمان می برد)
  1. گواهی تجرد
  • اگر در ایران هستید به وزارت امور خارجه مراجعه کنید.
  • اگر در روسیه هستید، به سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو مراجعه کنید.
  • توجه داشته باشید که گواهی عدم تجرد نیز نیاز به تایید و ترجمه سفارت دارد.
  1. ترجمه تمام صفحات گذرنامه در یک دفتر اسناد رسمی (нотариус) در کشور روسیه
  2. ۳ قطعه عکس ۴*۳ پشت زمینه سفید

تمامی مدارک را به دفتر ثبت احوال ارائه داده و بعد از ثبت ازدواج (این پروسه کمی زمانبر است بدلیل تعداد زیاد متقاضی) نسبت به انجام مراحل زیر اقدام کنید.

yivdfsybzfg.jpg
  1. به اداره امور مهاجرتی منطقه مراجعه کرده و امتحان زبان، تاریخ و قانون فدراسیون روسیه می دهید و جلوی دوربین مامور پلیس از شما مصاحبه دریافت خواهد شد. قابل ذکر است که برای قبولی در امتحان باید تسلط کامل به زبان، تاریخ و قانون روسیه داشته باشید در غیر اینصورت به شما اقامت روسیه را نخواهند داد. وکلای الیت به شما در این راه کمک خواهند کرد پس در صورت وجود مشکل به ما مراجعه کنید.
  2. به کلنیک امور مهاجرتی رفته و آزمایشات و معاینات کامل انجام می دهید.
  3. در گام بعدی به اداره مهاجرت مراجعه کرده و نوبت ثبت نام دریافت نمایید. (بدلیل تعداد زیاد متقاضی گاها تا ماه ها بطول می انجامد.)
  4. مدارک خود را تحویل افسر پلیس مربوطه داده و و رسید دریافت کنید.
  5. بعد از شش ماه به شما اقامت سه ساله خواهند داد.
  6. به محض دریافت اقامت، بیست روز کاری فرصت دارید که آدرس محل اقامت خود در کشور روسیه را در اداره مهاجرت به ثبت برسانید.

نکته: اگر تمایل به دریافت اقامت دائم داشته باشید، باید بعد از گذشت سه سال، درخواست اقامت ۵ ساله دهید و تمامی مراحل بالا را یکبار دیگر تکرار کنید. بعد از گذشت ۵ سال باید برای دریافت اقامت دائم روسیه درخواست دهید و در صورت تایید، به شما اقامت دائم اعطا خواهد شد. همچنین چند ماه پس از دریافت اقامت دائم می توانید برای دریافت شهروندی روسیه نیز درخواست خود را ارائه داده و پاسپورت روسیه را دریافت کنید. (معمولا این پروسه بدون وکیل بسیار مشکل می باشد)

ذکر این نکته نیز الزامی است که فارغ از مشکل زبان، در اکثر موارد دریافت اقامت پروسه ای بسیار بسیار زمانبر و پرهزینه خواهد بود و حتی در مواردی بعد از گذشت ۱۵ سال نیز موفقیتی در دریافت شهروندی یا اقامت دائم روسیه حاصل نشده است. اما گروه بین المللی الیت با برخورداری از وکلای با تجربه میتواند این پروسه طولانی را برای شما کوتاه تر، کم هزینه تر و کم درد سر تر نماید.

اخذ اقامت روسیه از طریق سهمیه دولتی

هر سال در اواسط ماه فوریه، دولت روسیه اقدام به توزیع سهمیه دولتی به علاقه مندان به اقامت در روسیه می کند که تعداد این سهمیه ها محدود می باشد. لازم به ذکر است که دریافت این سهمیه بدلیل حجم انبوه مراجعه کنندگان و تعداد محدود سهمیه های دولتی بسیار مشکل می باشد. اما وکلای الیت این مشکل را برای شما ساده تر خواهند نمود.

اخذ پاسپورت روسیه

بعد از دریافت سهیمه برای اینکه بتوانید اقامت دریافت کنید، به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

  1. گواهی عدم سو سابقه که باید از پلیس ایران تهیه کنید
  • اگر در ایران هستید به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کنید. (معمولا بدلیل استعلامات پلیس بین الملل ایران بین یک تا سه هفته بطول می انجامد)
  • اگر در روسیه هستید به سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو مراجعه کنید.
  • گواهی عدم سو پیشینه باید توسط سفارت جمهوری اسلامی به زبان روسی ترجمه شود.
  • گواهی ترجمه شده از سفارت را به وزارت امور خارجه روسیه برده و در آنجا به تایید برسانید. (۴ روز کاری زمان می برد)
  1. ترجمه تمام صفحات گذرنامه در یک دفتر اسناد رسمی (нотариус) در کشور روسیه
  2. ۳ قطعه عکس ۴*۳ پشت زمینه سفید
  3. به اداره امور مهاجرتی منطقه مراجعه کرده و امتحان زبان، تاریخ و قانون فدراسیون روسیه می دهید و جلوی دوربین مامور پلیس از شما مصاحبه دریافت خواهد شد. قابل ذکر است که برای قبولی در امتحان باید تسلط کامل به زبان، تاریخ و قانون روسیه داشته باشید در غیر اینصورت به شما اقامت روسیه را نخواهند داد. وکلای الیت به شما در این راه کمک خواهند کرد پس در صورت وجود مشکل به ما مراجعه کنید.
  4. به کلنیک امور مهاجرتی رفته و آزمایشات و معاینات کامل انجام می دهید.
  5. در گام بعدی به اداره مهاجرت مراجعه کرده نوبت ثبت نام دریافت نمایید. ( بدلیل تعداد زیاد متقاضی گاها تا ماه ها بطول می انجامد.)
  6. مدارک خود را تحویل افسر پلیس مربوطه داده و و رسید دریافت کنید.
  7. بعد از شش ماه به شما اقامت سه ساله اعطا خواهد شد.
  8. به محض دریافت اقامت، باید آدرس محل اقامت خود در کشور روسیه را در اداره مهاجرت به ثبت برسانید.

نکته: اگر تمایل به دریافت اقامت دائم داشته باشید، باید بعد از گذشت سه سال، درخواست اقامت ۵ ساله دهید و تمامی مراحل بالا را یکبار دیگر تکرار کنید. بعد از گذشت ۵ سال باید برای دریافت اقامت دائم روسیه درخواست دهید و در صورت تایید، به شما اقامت دائم اعطا خواهد شد. همچنین چند ماه پس از دریافت اقامت دائم می توانید برای دریافت شهروندی روسیه نیز درخواست خود را ارائه داده و پاسپورت روسیه را دریافت کنید. (معمولا این پروسه بدون وکیل بسیار مشکل می باشد)

نکاتی که باید بدانید:

  • داشتن فرزند از همسر روس خود، پروسه اخذ تابعیت را تسهیل می‌کند.
  • داشتن ملک، چه به نام همسر و چه به نام خود، در گرفتن تابعیت تاثیر مثبت دارد. هر سال باید حداقل ۶ ماه را در روسیه بمانید.

اخذ اقامت روسیه از طریق ثبت شرکت

Etapy-organizatsii-biznesa.jpg

ما در روسیه چهار نوع شرکت داریم که بهترین گزینه برای ایرانیان عزیز، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد که حتی با یک نفر هم قابل ثبت است. یک ایرانی می‌تواند مالک ۱۰۰ درصدی شرکت خودش باشد و نیازی به شریک روس ندارد. اما تا قبل از اخذ جواز کار، نمی‌تواند مدیر عامل باشد و حق امضا ندارد. بنابراین، به طور موقت (برای حدود ۳ ماه) یک مدیر عامل روس استخدامی (بدون سهام در شرکت) معرفی می‌شود تا مقدمات اخذ جواز کار را فراهم کند.

بعد از صدور جواز کار، مدیر عامل روس عزل و مدیر عامل ایرانی (که جواز کار گرفته) منصوب خواهد شد. بهتر است تا حد امکان، فعالیتی هم در شرکت داشته باشید تا شرکت اظهارنامه صفر رد نکند. مادامی که شرکت فعالیت ندارد، مالیات نمی‌پردازید.

به شما توصیه میکنیم به هیچ عنوان بدون وکیل خوب و با تجربه اقدام به ثبت شرکت نکنید. لطفا قبل از ثبت شرکت از مشاوران ما که به صورت رایگان در دسترس شما قرار دارند، راهنمایی های لازم را در این زمینه دریافت کنید، در غیر اینصورت ممکن است متحمل ضرر های مالی غیر قابل جبرانی شوید.

 اخذ اقامت روسیه از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری یکی از بهترین راه های اخذ اقامت می باشد. روسیه دارای یکی از بزرگترین بازار های سرمایه گذاری جهان می باشد و مطمئن باشید سرمایه گذاری در پانزدهمین اقتصاد جهان یکی از بهترین فرصت های کسب درآمد را برای شما فراهم خواهد کرد. پس اگر چنانچه طرحی تولیدی، توریستی، رستوران، هتلداری و یا هرگونه کاری که منتهی به سرمایه گذاری شود (غیر از واردات و صادرات و دلالی و خرید و فروش ملک و…)، داشته باشید و برای آن مجوز بگیرید، می توانید به آینده امیدوار باشید.

سرمایه گذاری در روسیه

نکته ای که در این میان باید در نظر داشته باشید، این است که شرکت جدیدی که ثبت می کنید باید بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد سهام را از آن داشته باشید و سود سهام سالیانه شما ۱۰ میلیون روبل باشد. همچنین از این مبلغ سالی حداقل ۲ میلیون روبل را باید مالیات پرداخت کنید. در این صورت می‌ توانید ابتدا اقامت روسیه را به صورت دائم (VNZh) و بعد از ۳ سال، تابعیت روسیه را بگیرید.

الیت در این زمینه نیز شما را همراهی خواهد کرد و وکلای ما به شما بهترین پروژه ها برای سرمایه گذاری، متناسب با وسع مالی تان معرفی خواهند کرد. باید بدانید که مشاوران ما از ابتدا تا انتهای مراحل سرمایه گذاری در روسیه تا سوددهی کامل در کنار شما خواهند بود.

توجه داشته باشید که خرید ملک و املاک در روسیه نقش بسزایی در گرفتن اقامت و تابعیت کشور روسیه خواهد داشت.

سوالات متداول

1. ساده ترین روش برای اخذ اقامت روسیه چیست؟

این کاملا وابسته به خود شرایط خود شماست! گاهی اوقات ازدواج با یک دختر روسی و گاهی اوقات خرید ملک و سرمایه گذاری در این کشور، می تواند ساده ترین روش برای شما باشد. هر چند روش های دیگری نیز وجود دارد که در جدول بالا به آن ها اشاره شد.

2. آیا پس از اتمام دوران تحصیلی در روسیه، می توانم اقامت موقت و یا دائم در این کشور داشته باشم؟

به طور معمول، شما پس از اتمام دوران تحصیلی خود باید به کشورتان بازگردید، اما اگر بتوانید در طی این مدت یک شغل خوب برای خود دست و پا کنید و یا از طریق سرمایه گذاری و یا ازدواج اقدام کنید، امکان تمدید اقامت موقت شما و در نهایت تبدیل آن به اقامت دائم، وجود خواهد داشت.

3. آیا ممکن است پس از اخذ اقامت موقت در این کشور، دوره اقامت ما تمدید نشود و دوباره ما را به کشور بازگردانند؟

بله! تا زمانی که شما موفق به دریافت شهروندی روسیه نشوید، به عنوان یک فرد خارجی محسوب شده و هر نوع فعالیت غیر قانونی و مخل امنیتی که در روسیه انجام دهید، می تواند منجر به دیپورت شما شود.

4. من دانشجوی دوره کارشناسی در یکی از دانشگاه های ایران هستم، برای ادامه تحصیل در روسیه و اخذ اقامت این کشور، باید چه کاری انجام دهم؟

بهتر است با مشاورین ما تماس گرفته و از ایشان درخواست راهنمایی دقیق داشته باشید. جالب است بدانید که هزینه راهنمایی و مشاوره گروه بین المللی الیت برای تحصیل و یا اقامت در روسیه کاملا رایگان بوده و مشاورین ما حتما به شما راهنمایی های لازم را خواهند کرد.

5. آیا امکان ازدواج با دختران یا مردان روسی برای ایرانیان وجود دارد؟

بله! افراد بسیاری هستند که همسر خود را از بین دوستان و آشنایان روسی خود برگزیده اند. توجه داشته باشید که قبل از اینکه هدفتان از ازدواج را گرفتن اقامت قرار دهید، عشق و علاقه را نیز در نظر بگیرید!

6. آیا امکان پناهنده شدن در روسیه برای اخذ اقامت در این کشور وجود دارد؟

بله، اما فرایند آن بسیار پیچیده و در برخی شرایط بسیار پر هزینه خواهد بود. ما به شما پیشنهاد می کنیم که تا حد امکان از طریق روش های قانونی و بدون دردسر برای اخذ اقامت این کشور اقدام کنید. با این حال توصیه می کنیم حتما مبحث “پناهندگی در روسیه” را که به طور خاص به این موضوع می پردازد، مطالعه فرمایید.

2 نظر

  1. کوروش گفت:

    سلام، نمیشه هنگام ازدواج زبان روسی در خود روسیه یاد بگیریم؟ تورو خدا جواب بدین.

    • Mehrdad Ghodsi_elittte گفت:

      با سلام. این موضوع امکان پذیره دوست عزیز. اما برای رفت و آمد به این کشور و ازدواج با شهروندان آن، باید بتوانید با آن ها ارتباط برقرار کنید که این امر نیز، نیاز به آشنایی به زبان روسی دارد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *